Problematika brownfields - případová studie areálu bývalé školy v Heřmanicích - Richtrová, Markéta; Hana, Jan; Miksová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou brownfields v České republice a je rozdělena do dvou částí. Teoretická část podává různé pohledy na definice pojmu brownfields. Se stejnou nejednotností jako u definice pojmu brownfields se lze setkat také u dělení brownfields. Dále se teoretická část zaměřuje na přístupy řešení této problematiky a možnosti financování regenerace. Část praktické části je věnována analýze brownfields v Moravskoslezském kraji, kraj patří k nejvíce postiženým území v České republice. Stěžejní část praktické části přichází s konkrétním řešením areálu bývalé školy v Heřmanicích u Polomi v Moravskoslezském kraji. V práci je vypracován projekt přestavby na domov pro seniory. Cílem práce je vymezit vhodné užití vybraného projektu brownfield v Moravskoslezském kraji.
Vedoucí práce: Jan Hana
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses