Mobilní reporting - Efflerová, Alena (2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na trh mobilních zařízení, trh aplikací pro mobilní reporting a multikriteriálním výběrem vhodné aplikace a zařízení pro danou simulovanou situaci. V teoretické části seznamuje čtenáře se základním rozdělením mobilních zařízení, která jsou vhodná pro mobilní reporting a jejich výhody a nevýhody z tohoto přehledu vyplývající. Rovněž vytváří představu o možnostech výběru reportingových aplikací pro tato zařízení. Praktická část dokumentu obsahuje popis metodiky a následné její aplikování na konkrétní příklad, který vychází ze znalostí a závěrů, které byly popsány v části teoretické.