Mobilní reporting - Efflerová, Alena; Vacek, Martin; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na trh mobilních zařízení, trh aplikací pro mobilní reporting a multikriteriálním výběrem vhodné aplikace a zařízení pro danou simulovanou situaci. V teoretické části seznamuje čtenáře se základním rozdělením mobilních zařízení, která jsou vhodná pro mobilní reporting a jejich výhody a nevýhody z tohoto přehledu vyplývající. Rovněž vytváří představu o možnostech výběru reportingových aplikací pro tato zařízení. Praktická část dokumentu obsahuje popis metodiky a následné její aplikování na konkrétní příklad, který vychází ze znalostí a závěrů, které byly popsány v části teoretické.
Vedoucí práce: Martin Vacek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses