Integrovaný plán rozvoje správního obvodu obce s rozšířenou působností Lovosice - Honzík, Jiří; Michlová, Radka; Toth, Petr, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Jako téma svojí bakalářské práce jsem zvolil Integrovaný plán rozvoje správního obvodu obce s rozšířenou působností Lovosice na roky 2013 - 2020. V úvodu svojí práce se chci věnovat definici a vývoji strategického plánování. Dále se chci věnovat nadřazeným strategickým dokumentům, kterých se budu při tvorbě integrovaného plánu rozvoje držet. V další části práce provedu socioekonomickou analýzu sledovaného území, zabývat se zde budu historií, geografií, dopravní infrastrukturou, ekonomickým prostředím a vývojem a strukturou obyvatelstva. Dále zpracuji SWOT analýzu definující silné a slabé stránky území a dále jeho příležitosti a ohrožení. V závěru práce bude následovat samotný plán rozvoje vybraných oblastí obsahující definované cíle a způsoby, kterými chci dané cíle dosáhnout. Cílem práce je poskytnout ucelený pohled na dané území a nabídnout možnosti jeho rozvoje v následujících letech.
Vedoucí práce: Radka Michlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses