Měření výkonnosti vybraných bank působících v ČR - Pohanka, Eduard; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Janda, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce je zaměřena na praktickou analýzu ziskovosti a efektivnosti bank působících v České republice z pohledu osob, které nedisponují interními informacemi o bankovním hospodaření. Diskutovány jsou také existující omezení získávání informací, předpoklady a omezení jednotlivých použitých metod a současně otázka, zda má taková analýza smysl a je tedy možno komplexně banky porovnat. V práci jsou také rozebrány možné pohledy na definici výkonnosti bank a okrajově zmíněny jsou i další v práci nepoužité metody pro její kvantifikaci.
Vedoucí práce: Miroslav Tuček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses