Srovnávací analýza úvěrů pro financování bydlení - Ostrihonová, Petra; Radová, Jarmila; Pavelka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Práce se zabývá problematikou vlastního bydlení a jeho financováním prostřednictvím úvěrů. Jsou podrobně popsány všechny parametry stavebního spoření a hypotečních úvěrů jako nevhodnějších způsobů financování vlastního bydlení. Je provedena srovnávací analýza z pohledu poptávky po úvěrech na bydlení a dále je zkoumáno, čím je tato poptávka ovlivněna. Následuje nastínění navrhované novely zákona o stavebním spoření a jeho dopadech.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses