Privátní bankovnictví v České republice - Kousalová, Klára (2013)
Diplomová práce je přehledem základních stavebních kamenů českého privátního bankovnictví. Charakterizuje privátní banky podle různých kritérií. Popisuje jejich přístup ke klientovi, pracovní náplň a význam pozice privátního bankéře, očekávání a potřeby klienta v kontextu marketingu a Public relations, vybrané nadstandardní produkty a služby, výhled privátního bankovního sektoru do budoucnosti.