Privátní bankovnictví v České republice - Kousalová, Klára; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Zetek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce je přehledem základních stavebních kamenů českého privátního bankovnictví. Charakterizuje privátní banky podle různých kritérií. Popisuje jejich přístup ke klientovi, pracovní náplň a význam pozice privátního bankéře, očekávání a potřeby klienta v kontextu marketingu a Public relations, vybrané nadstandardní produkty a služby, výhled privátního bankovního sektoru do budoucnosti.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses