Marketingové využití osobních údajů klientů v bankovnictví - Šotola, Jiří; Dvořák, Petr, 1960-; Matejašák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce na téma "Marketingové využití osobních údajů klientů v bankovnictví" spojuje témata osobních údajů a marketingu. První část je věnována ochraně osobních údajů obecně a dále zdrojům, ze kterých finanční instituce údaje o svých klientech získávají a opora tohoto v právních předpisech. Druhá část pak rozebírá konkrétní případy marketingového využití osobních údajů a v případě problémů se snaží hledat jejich řešení. Velká část je pak věnována souhlasu se zpravování osobních údajů, jakožto stěžejního aktu mezi zpracovateli a subjekty údajů a dále CRM, jakožto možného způsobu využití klientských dat.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses