Zdrojová soběstačnost NNO v kultuře - Vyhnánková, Jana; Boukal, Petr, 1962-2022; Römerová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá zdrojovou soběstačností NNO v kultuře, a to se zaměřením na oblast performing arts. Cílem práce bylo zjistit současný stav zdrojové soběstačnosti u NNO činných v performing arts v České republice. Průzkum byl veden pomocí elektronického dotazníku, který byl zaslán na vedoucí pracovníky či ekonomické pracovníky NNO. Průzkum ukázal, že NNO v performing arts vykazují poměrně vysokou míru samofinancování a úspěšně diverzifikují své zdroje. NNO v malé míře využívají neveřejné zdroje, ale hojně čerpají zahraniční zdroje. NNO mají rezervy ve svém strategickém plánování fundraisingových aktivit i plánování marketingu.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses