Analýza a návrh řešení specifického CRM pro vybranou společnost - Golík, Martin; Pour, Jan; Korábik, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Diplomová práce popisuje průběh projektu implementace CRM nástroje od projektového záměru po výběr vhodného řešení. Projekt je zpracováván ve spolupráci s konkrétní společností. Hlavním cílem práce je návrh řešení softwarového nástroje pro správu vztahů s obchodními partnery velkoobchodu této společnosti, efektivnější řízení a kontrola obchodních zástupců. Konečný návrh řešení je výsledkem konzultací s managementem podniku, obchodními zástupci podniku a obchodními zástupci CRM dodavatelů. Přínosem této diplomové práce je návrh CRM nástroje, který umožní nápravu problémového stavu a splnění požadavků. Přínosem je také zdokumentovaná vstupní analýza a postup výběru nástroje ve společnosti zabývající se velkoobchodem. Práce tak může být využita jako podklad pro výběr CRM i v jiných podnicích zabývajících se velkoobchodem. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část práce obsahuje znalosti týkající se CRM nástrojů. Praktická část, která v textu převažuje, se skládá z projektového záměru, vstupní analýzy, analýzy trhu CRM a analýzy konkrétních CRM nástrojů.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses