Teorie investování - fundamentální analýza - Kováč, Michal (2012)
Fundamentální analýza představuje metodu, která pomocí globálních, odvětvových a firemních informací dospívá k rozhodnutí, zda je dané aktivu na trhu podhodnoceno, nadhodnoceno nebo oceněno správně. Cílem této práce bude v prostřední části implementace a ověření vhodností postupů fundamentální analýzy na akciích bankovní společnosti Commerzbank AG a dospění k rozhodnutí, zda jsou dané akcie na akciovém trhu k 30.9.2012 oceněny správně. V závěrečné části se budeme zabývat analýzou rozvahových položek Commerzbank a její měnícím se struktuře v závislosti na vývoji akciového kurzu v průběhu období 1.1.2009 -- 30.9.2012.