Daňová evidence versus účetnictví - Blažková, Hana; Nováková, Lenka; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá problematikou daňové evidence a účetnictvím individuálního podnikatele. Cílem bakalářské práce je vzájemné porovnání těchto forem výkaznictví a rozhodnutí, která forma je pro podnikatele nejvhodnější. V teoretické části jsou vysvětleny základní principy a zásady daňové evidence a účetnictví. V další části teoretické práce jsou popsány vzájemné rozdíly daňové evidence a účetnictví. Praktická část obsahuje souhrnný příklad, který vysvětluje vzájemné rozdíly zaznamenávání hospodářských operací jak v daňové evidenci, tak v účetnictví.
Vedoucí práce: Lenka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses