Kreatívne účtovníctvo - Lukačková, Petra (2013)
Táto bakalárska práca sa zaoberá aktuálnym problémom vo svete-kreatívnym účtovníctvom, ktoré vedie k porušeniu verného a poctivého zobrazeniu predmetu účtovníctva a uvádza užívateľov účtovných výkazov do omylu. Cieľom práce je zhromaždiť čo možno najviac informácií na danú problematiku, charakterizovať pojem kreatívne účtovníctvo a jeho počiatky, definovať jeho hlavné príčiny a techniky. V neposlednom rade je cieľom vymedziť prípustné hranice kreatívneho účtovníctva, dopady a možné sankcie.