Kreatívne účtovníctvo - Lukačková, Petra; Polák, Martin; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Táto bakalárska práca sa zaoberá aktuálnym problémom vo svete-kreatívnym účtovníctvom, ktoré vedie k porušeniu verného a poctivého zobrazeniu predmetu účtovníctva a uvádza užívateľov účtovných výkazov do omylu. Cieľom práce je zhromaždiť čo možno najviac informácií na danú problematiku, charakterizovať pojem kreatívne účtovníctvo a jeho počiatky, definovať jeho hlavné príčiny a techniky. V neposlednom rade je cieľom vymedziť prípustné hranice kreatívneho účtovníctva, dopady a možné sankcie.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses