Možnosti použití regulárních výrazů při řízení datové kvality - Elznic, Matěj (2012)
V této bakalářské práci je rozebrána problematika datové kvality a následně jsou uvedeny možnosti, pomocí kterých se dá datová kvalita řídit. Z těchto možností je práce zaměřena především na využití regulárních výrazů a jejich aplikaci v on-line prostředí. Práce se skládá ze tří částí. První část obsahuje teoretické vymezení datové kvality a regulárních výrazů. Druhá část představuje teoretické pojetí specifických úloh, zaměřených na internetové obchody a představení vybraných programovacích jazyků, které budou použity při realizaci praktické části. V poslední části je představena analýza uživatelského chování v souvislosti s webovými registračními formuláři a praktická ukázka realizace takového formuláře.