Současná pozice produktů investičního životního pojištění - Konupková, Jana (2012)
Tématem této diplomové práce je problematika investičního životního pojištění. Práce je zaměřená především na dynamiku tohoto institutu, konkrétně na vývoj pojištění od začátku současné globální finanční krize až do současnosti.