Současná pozice produktů investičního životního pojištění - Konupková, Jana; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Poul, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tématem této diplomové práce je problematika investičního životního pojištění. Práce je zaměřená především na dynamiku tohoto institutu, konkrétně na vývoj pojištění od začátku současné globální finanční krize až do současnosti.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses