Analýza vývoje Société Generale v letech 2005-2011 - Horáčková, Jana; Dvořák, Petr, 1960-; Matejašák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá analýzou skupiny Société Générale v období 2005-2011. Analýza se zaměřuje na zhodnocení vývoje hospodaření a výkonnosti Société Générale v období 2005-2011 v reakci na vývoj v ekonomice, včetně analýzy hlavních příčin jejího vývoje a analýzy možných budoucích rizik ve vývoji skupiny. Práce se dále zabývá vývojem francouzského bankovního trhu v letech 2005-2011, jeho specifikami a hlavními účastníky s důrazem na srovnání těchto účastníků se Société Générale a na nalezení postavení Société Générale na francouzském trhu.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses