Rozvoj mikroregionu Rakovnicko a podpora podnikání v území - Sušánková, Eva; Kadeřábková, Jaroslava, 1942-; Khendriche Trhlínová, Zuzana, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce řeší problematiku rozvoje mikroregionu Rakovnicko s přihlédnutím na oblast cestovního ruchu. Hlavním cílem práce bylo zjistit, jaké možnosti má zkoumaný region pro podporu podnikatelských aktivit v oblasti cestovního ruchu. Dílčím cílem pak bylo postihnout limity rozvoje podnikání v této oblasti. Cíle byly zjišťovány prostřednictvím analýzy stavu nástrojů podpory podnikání na Rakovnicku. Analýza se týkala minulého a současného stavu jednotlivých nástrojů podpory a v rámci každého z nich byla učiněna závěrečná doporučení.
Vedoucí práce: Jaroslava Kadeřábková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses