Financování vysokých škol v ČR a v Austrálii - Macejko, Miroslav; Urbánek, Václav; Kubík, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Zámerom je načrtnúť súčasnú situáciu financovania školstva v Českej republike a zhodnotiť jeho nedostatky, ďalej analyzovať systém financovania vysokých škôl v Austrálii a zhodnotiť jeho výhodnosť, nájsť argumenty za a proti zavedeniu školného. Odhadnúť ideálnu výšku príspevku študentov a zistiť ich názor na danú tému. Posúdiť Český systém a navrhnúť prípadné zmeny, ktoré by tieto nedostatky odstránili, a to práve nahliadnutím do iného systému inej krajiny, ktorý sa javí ako fungujúci a bude braný ako vzor.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses