Harmonizace nepřímých daní v Kanadě - Veselá, Klára; Láchová, Lenka, 1959-; Dugová, Alena, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Obsahem této diplomové práce je historie a vývoj nepřímých daní v Kanadě. Nepřímé daně tvoří podstatnou složku příjmů státních rozpočtů a jejich důležitost v posledních letech stoupá. Pozornost je v této práci věnována především procesu harmonizace ve zmíněné oblasti a jeho vlivu na sazby nepřímých daní, jelikož sazbová politika zajímá kromě ekonomických odborníků a politiků i širokou veřejnost. Do jaké míry mohou země svou daňovou politiku ovlivňovat, záleží na úrovni jejich pravomocí v této oblasti.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses