Vývoj zdanění hazardu v ČR - Dubská, Simona (2013)
Práce se zabývá analýzou vývoje legislativy upravující zdanění provozovatelů loterií a jiných podobných her v České republice od roku 1993 do roku 2012 a současně nastiňuje budoucí vývoj tohoto zdanění. Cílem práce je určit daňové zatížení provozovatelů loterií a jiných podobných her v souvislosti s postupným vývojem zdanění za posledních deset let. V případové studii se zaměřuje na komparaci změny daňového zatížení reálně fungující společnosti v roce 2011 a 2012.