Vývoj zdanění hazardu v ČR - Dubská, Simona; Tepperová, Jana; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Práce se zabývá analýzou vývoje legislativy upravující zdanění provozovatelů loterií a jiných podobných her v České republice od roku 1993 do roku 2012 a současně nastiňuje budoucí vývoj tohoto zdanění. Cílem práce je určit daňové zatížení provozovatelů loterií a jiných podobných her v souvislosti s postupným vývojem zdanění za posledních deset let. V případové studii se zaměřuje na komparaci změny daňového zatížení reálně fungující společnosti v roce 2011 a 2012.
Vedoucí práce: Jana Tepperová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses