Problematika zaměstnávání osob se zdravotním postižením v rámci platného právního systému ČR - Dík, Lukáš; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Durdisová, Jaroslava, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zaměstnávání osob se zdravotním postižením. První část této práce je věnována politice zaměstnanosti a vývoje přístupu k této skupině osob. Dále se práce věnuje vymezení osob zdravotně postižených a jednotlivým prvkům aktivní politiky, kterou se snaží stát motivovat k vyšší míře zaměstnávání postižených osob. Stěžejní části práce je dotazníkové šetření a analýza, včetně studie Ministerstva práce a sociálních věcí. Práce také obsahuje doporučené legislativní změny, seznam příloh, v němž jsou přiloženy jednotlivé dotazníky a grafické znázornění jejich výstupů a tabulkové vyjádření vývoje v oblasti zaměstnávání osob se zdravotním postižením.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses