Destinační management a jeho praktická aplikace v oblasti Pece pod Sněžkou - Černá, Karolína; Tyslová, Irena; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této diplomové práce je zhodnocení destinačního managementu v konkrétní české destinaci. Východiskem práce je teoretická část, která představuje problematiku destinačního managementu, hlavní funkce a aktivity. Teoretický přístup je následně aplikován na destinaci Pec pod Sněžkou v praktické části. Ta začíná situační analýzou místa. Následně jsou popsány hlavní subjekty a představena forma spolupráce mezi nimi a hlavní výsledky jejich aktivit. Na závěr je zhodnocena úroveň destinačního managementu v destinaci a navrženy doporučení do budoucna.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses