Vývoj privátních značek v České republice - Vlachynská, Klára; Vávra, Oldřich; Halaštová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této diplomové práce je analýza minulého a současného vývoje trhu privátních značek v České republice. Na tomto základě pak stanovení budoucích možných trendů vývoje s doporučením pro jednotlivé tržní subjekty. První teoretická část se zabývá úvodem do oblasti retail managementu. Jsou zde vymezeny důležité termíny související s privátními značkami. Následující část je věnována stručnému úvodu jak si stojí trh privátních značek ve světě. Na tuto část poté navazuje analýza minulého a současného vývoje trhu privátních značek v České republice. Na základě těchto údajů je dále stanoven vlastní výzkum spotřebitelského chování v této oblasti. Výzkum je zaměřen za segment studentů. V závěrečné části jsou zhodnoceny poznatky výzkumu s doporučením pro maloobchodní praxi.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses