Příspěvek k důchodové reformě vlády Petra Nečase Komparace s alternativními návrhy - Pavelec, Boris; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Pícl, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Česká republika se v roce 2013 jako poslední postkomunistická země střední Evropy pokusí dokončit reformu svého důchodového systému zavedením kapitálového pilíře. Práce se zabývá a hodnotí fiskální dopady důchodové reformy současné vlády a snaží se upozornit na její klady i případná rizika.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses