Image OSA - Mikšovská, Klára; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Štědroň, Bohumír, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je zmapování prvků tvořících a ovlivňujících image Ochranného svazu autorského pro práva k dílům hudebním, o. s. (OSA). Na základě studie odborné literatury jsou identifikovány základní stavební kameny firemní identity, které představují výchozí bod pro vytváření firemní image a které jsou dále detailně analyzovány. Ačkoli OSA (především díky svému monopolnímu postavení) nepředstavuje typický podnik operující v tržním prostředí, vytváření pozitivní image a tzv. "goodwill" se ho týká stejně jako typických ziskových podniků. Smyslem analýzy je tak identifikace klíčových prvků, které ovlivňují image organizace, a nástin aktivit, jakým by se OSA mohl v budoucnu řídit při budování pozitivní image. Dokument pracuje jak s návrhy v rovině obecné, tak s doporučeními v konkrétních oblastech.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses