Poptávka po vodě a faktory ji determinující v České republice - Vařecha, Lukáš; Malý, Vítězslav; Slavíková, Lenka, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Jaká je struktura spotřeby vody domácností a faktory ovlivňující residenční poptávku po vodě z veřejných vodovodů? Dotazníkové šetření provedené v rurálních oblastech územní jednotky Střední Morava poskytuje vybrané informace o podmínkách a charakteristice spotřeby vody na úrovni jednotlivých domácností. Data jsou podrobena mnohonásobné regresní analýze, která za hlavní poptávku domácností ovlivňující faktory označuje využívání alternativních zdrojů vody a provoz zahrady.
Vedoucí práce: Vítězslav Malý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses