Facebook a marketing - Karasová, Eva; Černá, Jitka, 1961-; Handlíř, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Hlavním cílem diplomové práce je ověření vhodnosti využití Facebooku jako hlavního nástroje komunikačního mixu v rámci specifické marketingové kampaně. Jednotlivé aplikace Facebooku budou podrobně analyzovány a poskytnou východisko pro zpracování praktické části práce. Na tomto základě bude sestaven projekt využití sociální sítě Facebook pro konkrétní firmu a následně budou analyzovány dvě kampaně, které probíhají na uvedené sociální síti. V rámci analýzy bude proveden marketingový výzkum mezi potenciálními zákazníky firmy. Z analýzy výsledků výzkumu respondentů vyplyne struktura využívání sociálních sítí danou cílovou skupinou. Dílčím cílem bude návrh formy a obsahu následné facebookové kampaně pro danou firmu.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses