Zavedení systému environmentálního managementu dle normy ISO 14001 - Kuželová, Lenka (2012)
Tématem práce je příprava výrobní firmy na certifikaci ISO 14001, což znamená popsání procesů organizace, popsání pracovních pozic a zhotovení potřebných dokumentů. V dnešní době vysokou kvalitu výrobků a služeb předpokládá stále náročnější zákazník za samozřejmost vlivem rostoucí konkurence. Za nemalé podpory osvěty různých vládních i nevládních organizací se zvyšuje i počet zákazníků, kteří se zamýšlí nad svojí zodpovědností k životnímu prostředí.