Zavedení systému environmentálního managementu dle normy ISO 14001 - Kuželová, Lenka; Veber, Jaromír, 1953-; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tématem práce je příprava výrobní firmy na certifikaci ISO 14001, což znamená popsání procesů organizace, popsání pracovních pozic a zhotovení potřebných dokumentů. V dnešní době vysokou kvalitu výrobků a služeb předpokládá stále náročnější zákazník za samozřejmost vlivem rostoucí konkurence. Za nemalé podpory osvěty různých vládních i nevládních organizací se zvyšuje i počet zákazníků, kteří se zamýšlí nad svojí zodpovědností k životnímu prostředí.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses