Účetnictví a daň z příjmů právnických osob - Dufek, Jiří; Müllerová, Libuše, 1945-; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce se v první části věnuje procesu stanovení základu daně z příjmů právnických osob z účetního výsledku hospodaření a následně výpočtu splatné daně z příjmů právnických osob dle aktuálně platné legislativy v České republice. Druhá část pojednává o daňové optimalizaci u právnických osob, která je v současné době významným problémem mnoha států. Na konkrétních příkladech jsou naznačeny způsoby daňové optimalizace u malých a středních společností a následně u nadnárodních holdingových společností.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses