Mzdové účetnictví - Krušinová, Marie (2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou mzdového účetnictví. V teoretické části se věnuje separovaně pojetí jednotlivých systémů, jež vytváří mzdové účetnictví, a to systému právnímu, daňovému, systému sociálního pojištění a systému účetnímu. Teoretické části jsou uceleny i z mezinárodního hlediska. V závěru práce jsou všechny tyto systémy a principy propojeny pomocí komplexního příkladu.