Mzdové účetnictví - Krušinová, Marie; Müllerová, Libuše, 1945-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou mzdového účetnictví. V teoretické části se věnuje separovaně pojetí jednotlivých systémů, jež vytváří mzdové účetnictví, a to systému právnímu, daňovému, systému sociálního pojištění a systému účetnímu. Teoretické části jsou uceleny i z mezinárodního hlediska. V závěru práce jsou všechny tyto systémy a principy propojeny pomocí komplexního příkladu.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses