Podnikatelský plán – založení taneční školy - Krušinová, Viktorie (2012)
Diplomová práce vypracovaná na téma Podnikatelský plán -- založení taneční školy, se člení na dvě části. V první, teoretické části jsou vysvětlené obecné pojmy podnikatelské teorie. Praktická část je věnovaná podnikatelskému záměru vybudování taneční školy v Praze, která bude poskytovat komplexní taneční průpravu a bude se zaměřovat na cheerleading. Cílem diplomové práce je vytvořit reálný podnikatelský plán a zjistit, zda by byl za daných podmínek realizovatelný a životaschopný.