Podnikatelský plán – založení taneční školy - Krušinová, Viktorie; Svobodová, Ivana, 1969-; Škanta, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce vypracovaná na téma Podnikatelský plán -- založení taneční školy, se člení na dvě části. V první, teoretické části jsou vysvětlené obecné pojmy podnikatelské teorie. Praktická část je věnovaná podnikatelskému záměru vybudování taneční školy v Praze, která bude poskytovat komplexní taneční průpravu a bude se zaměřovat na cheerleading. Cílem diplomové práce je vytvořit reálný podnikatelský plán a zjistit, zda by byl za daných podmínek realizovatelný a životaschopný.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses