Zásoby podle české a mezinárodní účetní úpravy - Šlepecká, Alexandra; Müllerová, Libuše, 1945-; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku zásob ze dvou pohledů. Prvním pohledem je česká účetní legislativa a druhým jsou Mezinárodní standardy účetního výkaznictví, celou práci doprovází řada příkladů pro přiblížení daného tématu. Pozornost je zaměřena na pojmové vymezení, charakteristiku zásob, na českou účetní úpravu a úpravu podle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví, na evidenci zásob a techniky a způsobů oceňování zásob.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses