Zavedení konceptu Společenské odpovědnosti ve vybrané společnosti - Vejvodová, Veronika (2012)
Tématem této diplomové práce je Zavedení konceptu společenské odpovědnosti ve vybrané společnosti. Společnost, pro kterou je koncept CSR navrhován, je společnost Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI s. r. o. se sídlem v Sušici. Jedná se o dceřinou společnost německé firmy Ponnath DIE MEISTER- METZGER Kemnath. Cílem práce je určení cílů CSR a vytvoření akčního plánu, jako návod pro to, jak implementovat koncept CSR do společnosti. Výsledkem práce je výčet návrhů, z kterých by si společnost Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI s. r. o. mohla vybrat, pokud by se rozhodla být společensky odpovědnou firmou.