Zavedení konceptu Společenské odpovědnosti ve vybrané společnosti - Vejvodová, Veronika; Plášková, Alena, 1949-; Hykš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tématem této diplomové práce je Zavedení konceptu společenské odpovědnosti ve vybrané společnosti. Společnost, pro kterou je koncept CSR navrhován, je společnost Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI s. r. o. se sídlem v Sušici. Jedná se o dceřinou společnost německé firmy Ponnath DIE MEISTER- METZGER Kemnath. Cílem práce je určení cílů CSR a vytvoření akčního plánu, jako návod pro to, jak implementovat koncept CSR do společnosti. Výsledkem práce je výčet návrhů, z kterých by si společnost Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI s. r. o. mohla vybrat, pokud by se rozhodla být společensky odpovědnou firmou.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses