Zaměstnanecké benefity z účetního a daňového hlediska - Štencová, Petra; Müllerová, Libuše, 1945-; Zelenková, Marie, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku zaměstnaneckých benefitů z účetního a daňového hlediska. Nejprve práce vymezuje odměňování zaměstnanců obecně. Dále detailně popisuje jednotlivé typy benefitů - příspěvek na stravování, služební automobil používaný ke služebním i k soukromým účelům, příspěvky na penzijní připojištění a soukromé pojištění, nealkoholické nápoje na pracovišti, vzdělávání a odborný rozvoj zaměstnanců a dovolená navíc. Nakonec je provedena analýza poskytovaných benefitů v konkrétním podniku.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses