Daň z přidané hodnoty v účetnictví - Červenková, Jana; Müllerová, Libuše, 1945-; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce si klade za cíl zpracování problematiky daně z přidané hodnoty, její obecné principy, uplatňování nároku na odpočet a následné zachycení způsobu jejího účtování, včetně rozdílu mezi účetními a daňovými doklady. Diplomová práce se zabývá problematikou osvobození od daně, dodáním a pořízením zboží z jiného členského státu, poskytováním služeb a vývozem a dovozem zboží. Diplomová práce uvádí několik rozsudků Evropského soudního dvora v oblasti daně z přidané hodnoty.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses