OCENENIE SPOLOČNOSTI TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY, A.S. A ÚLOHA PODNIKU V SPRACOVATEĽSKOM PRIEMYSLE ČR - Kolesárová, Barbora; Jílek, Josef, 1957-; Petrášek, František, 1934-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Cieľom mojej diplomovej práce je stanoviť výslednú hodnotu vlastného kapitálu podniku Třinecké železárny, a.s., k rozhodnému dátumu 1.1. 2012. Diplomová práca pojednáva o základných charakteristikách podniku, zaoberá sa strategickou a finančnou analýzou, prognózuje generátory hodnoty, ktorých výsledkom je finančný plán, na základe ktorého sa určí záverečné ocenenie. Špeciálny dôraz je kladený na identifikáciu makroekonomického prostredia podniku a prognózu tržieb, ktorá je určená pomocou regresnej analýzy a odhaľuje mnohé súvislosti.
Vedoucí práce: Josef Jílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses