Fundamentální akciová analýza Komerční banky a.s. - Tomešová, Aneta; Musílek, Petr, 1965-; Sobková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Diplomová práce spočívá ve fundamentální analýze Komerční banky, která prochází třemi úrovněmi – globální analýzou, odvětvovou analýzou a firemní analýzou. Globální analýza zkoumá vliv makroekonomických veličin na vývoj akciového trhu. Odvětvová analýza se zabývá charakteristikou českého bankovního sektoru a ve firemní analýze je Komerční banky podrobně analyzována a její akcie je ohodnocena několika možnými metodami. Výsledkem diplomové práce je stanovení cílové ceny akcie Komerční banky na 813 Kč s investičním doporučením akumulovat na základě závěrů dílčích analýz.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses