Determinanty cen akcií na burzách - Singer, Martin (2023)
Tato diplomová práce zkoumá faktory, které mají vliv do ocenění akcií na burzách. Cílem práce bylo zhodnotit vliv makroekonomického prostředí a tržního sentimentu na ocenění společností tržního indexu S&P 500 během světové zdravotní krize COVID-19.