Determinanty cen akcií na burzách - Singer, Martin; Brada, Jaroslav, 1964-; Pastucha, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato diplomová práce zkoumá faktory, které mají vliv do ocenění akcií na burzách. Cílem práce bylo zhodnotit vliv makroekonomického prostředí a tržního sentimentu na ocenění společností tržního indexu S&P 500 během světové zdravotní krize COVID-19.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses