Finanční analýza společnosti AMIRRO, s. r. o. - Sobran, Anastasia; Dufková, Eva; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Účelem mé bakalářské práce je zhodnotit finanční stav a vývoj společnosti AMIRRO, s.r.o. v letech 2017 až 2021 s pomocí finanční analýzy a na základě dosažených hodnot jednotlivých ukazatelů porovnat s odvětím a třemi konkurenčními podniky. Cílem této práce je zanalyzovat vybranou společnost a navrhnout možná opatření ke zlepšení finančního zdraví. Aplikovaná data vychází z veřejně dostupných zdrojů informací. Jednotlivé teoretické části, které se zaměřují na metodické poznatky zabývající se finanční analýzou, jsou hned provázány částí praktickou, která se věnuje konkrétním výpočtům a jejich analýze.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses