Analýza investičních možností pro drobné investory v ČR - Macko, Michal (2023)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou investičních možností pro drobné investory v České republice. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována popsání finančního trhu, principů investování a základních pojmů v této problematice se vyskytujících. Praktická část práce se věnuje představení konkrétních investičních možností a produktů a metodice jejich vhodného výběru pro finální doporučení. Cílem diplomové práce je čte-náři přiblížit problematiku investování, určit jeho specifické charakteristiky a na jejich základech mu doporučit pro něj nejvhodnější variantu investování.