Analýza investičních možností pro drobné investory v ČR - Macko, Michal; Přibyl, Vladimír; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou investičních možností pro drobné investory v České republice. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována popsání finančního trhu, principů investování a základních pojmů v této problematice se vyskytujících. Praktická část práce se věnuje představení konkrétních investičních možností a produktů a metodice jejich vhodného výběru pro finální doporučení. Cílem diplomové práce je čte-náři přiblížit problematiku investování, určit jeho specifické charakteristiky a na jejich základech mu doporučit pro něj nejvhodnější variantu investování.
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses